ВАЖЛИВО! Звертайте увагу на реквізити при сплаті послуг ТОВ "ЦСК "Україна"

Увага, власники сертифікатів КЕП від ТОВ «ЦСК «Україна»!

Було виявлено факт розсилання невідомими особами листів, нібито від ТОВ «ЦСК «Україна», з вимогою сплатити кошти за надані послуги та погрозою блокування сертифікатів. 

Звертаємо вашу увагу!

  1. За надання послуг з отримання КЕП рахунок-фактура надається лише з реквізитами ТОВ “ЦСК “Україна”. Жодна інша компанія, а тим паче фізична особа не мають права приймати кошти за послуги надані кваліфікованим надавачем довірчих послуг.

  2. Кваліфікований надавач довірчих послуг ТОВ “ЦСК “Україна” блокує видані ним сертифікати лише за наявності особистої заяви власника підпису (КЕП, ЕЦП). Заяву на блокування можна надати письмово, за телефоном: 044-206-72-30(31), або в електронній формі, використовуючи програмне забезпечення M.E.Doc чи вебсервіс СОТА.

З процедурою зміни статусів сертифікатів (блокування, скасування, поновлення) КЕП можна ознайомитись на офіційному сайті ЦСК: https://uakey.com.ua/index.php?num_text=7476

Отримати рахунок на сплату послуг від ТОВ “ЦСК “Україна” можливо одним із зазначених способів:

  • самостійно сформувати рахунок на офіційному сайті надавача довірчих послуг (https://uakey.com.ua);

  • сформувати рахунок у програмі M.E.Doc, натиснувши кнопку “Придбати КЕП” в головному меню програми;

  • замовити рахунок через відділ продажу, зателефонувавши: 044 206-72-15;

  • звернутись до офіційного представника ТОВ “ЦСК “Україна” або до офісу мережі крамниць електронних послуг “Твій час” у вашому регіоні.

У будь-якому випадку кошти сплачуються ВИКЛЮЧНО на реквізити ТОВ “ЦСК “Україна”!!! 

Будьте уважні та у разі виявлення фактів шахрайства радимо звертатися до правоохоронних органів із відповідними заявами.