Інтеграція з CloudKey — нові можливості для бізнесу та клієнтів

CloudKey – сервіс хмарного електронного підпису, який передбачає зберігання особистих ключів підписувачів в інфраструктурі кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Це зручна та сучасна альтернатива токенам, яка значно полегшує роботу із КЕП та повністю відповідає вимогам українського законодавства. З CloudKey значно легше і швидше стає процес подання звітності в електронній формі, робота з тендерними майданчиками, медичними інформаційними системами та вхід до електронного кабінету платника. CloudKey — максимально зручний та простий формат для зберігання КЕП, який дозволяє працювати на будь-якому пристрої з безперешкодним онлайн-доступом до свого підпису 24/7.

Вже зараз до CloudKey під’єднані сервіси для подання звітності і ЕДО, програмні РРО та тендерні майданчики. Зокрема, серед під’єднаних систем вже є програма M.E.Doc, вебсервіс СОТА, ПРРО Cashalot, система Prozorro та інші. 

API для роботи з CloudKey успішно пройшло тестування і вже з 1 березня 2024 року доступне для всіх бажаючих інтегруватися. Новий сервіс взаємодії з хмарними підписами проходив тестування протягом 2023 року і вже зараз повністю готовий до повноцінної роботи. Тож ми пропонуємо вам інтегрувати у свій продукт можливість працювати з хмарним електронним підписом. Так, ви одночасно зможете створити нову можливість своїм користувачам та отримаєте надійного партнера — лідера на ринку електронних довірчих послуг.

CloudKey підтримує взаємодію прикладних систем з ним у двох режимах:

  • основний режим роботи, що передбачає використання власного протоколу обміну;
  • режим роботи, що передбачає використання протоколу обміну, сумісного з програмним комплексом серверу смартпідпису, розробленим АТ "Інститут інформаційних технологій". 

У ролі транспортного протоколу використовується HTTP або HTTPS.

Тож, якщо ви бажаєте приєднатися до співпраці та інтегрувати дійсно корисний продукт — ознайомтесь з описом API CloudKey, яке доступне за посиланням, щоб дізнатися більше або придбати хмарний підпис ви можете звернувшись до нашого відділу продажу CloudKey — (044) 206 72 15.